Pep Puigdemont Animació infantil Cantautor

  
Escriu-me un correu electrònic. web@peppuigdemont.com - Pep Puigdemont. Animació Infantil i Familiar

Inici | Presentació | Agenda | Espectacles | Fotos | Cartells | Videos | Ràdio | Discos | Cançons | Punts de venda | Mp3 regal | Premsa | Enllaços

::VÍDEOS ::

BESTIESES AMB ESCUMA
   
       


Fragment de l'especatcle BESTIESES AMB ESCUMA que Pep Puigdemont ofereix amb la col·laboració de Diverfesta.

Directe. Sant Privat d'en Bas 17-08-2013

Pep Puigdemont i Sidrus (Xavier Batlle - Baix elèctric i Sergi Muela - bateria)
Imatges: Martí Julià

 

VIDEOCLIP EN DIRECTE. PEP PUIGDEMONT I SIDRUS
   
         


El 25 de setembre de 2011 vam presentar el disc Família Fesxup de Pep Puigdemont i Sidrus i vam gravar aquest Videocplip amb la música en directe de la cançó del disc Menja fesols.

La realització és d'Imatges Multimèdia

 

 

         
FAMÍLIA FESXUP PEP PUIGDEMONT
   
       


Família Fesxup és un espectacle de danses i cançons de fesols i caramels de fesols.

Video cedit per Bartomeu

 

           
NA-NA-NA-NADAL
   
       


Espectacle nadalenc farcit de cançons per a fer cagar el tió i per celebrar el Nadal. Ens aquests tres vídeos publicats a www.empordatv.cat , www.garrotxawebtv.cat i www.elgarrotxi.cat podeu veure un resum de l'espectacle i l'actuació de Pep Puigdemont i Sidrus a la plaça Major d'Olot- desembre 2010-en el marc de la Gran Cagada del Tió d'Olot organitzada per l'ACO (Associació de comerciants d'Olot)

 

           
PROJECTE CANTAUTOR
           
   

 

 

Exemple de com es pot dur a terme el Projecte Cantautor que Pep Puigdemont ofereix a centres de les etapes d'educació infantil 0-6 i primària 6-12. Amb aquesta activitat els alumnes, educadores i mestres poden fer un projecte interdisciplinari amb la figura del cantautor de cançons infantils com a tema d'estudi. Vídeo realitzat per l'equip de mestres de Escola Maria Reina d'Olot, abril 2010

   
PEP PUIGDEMONT I SIDRUS
   
       


Fragment de l'espectacle Ballaruga i pessigolles.

Actuació del dia 29 d'octubre a la X Trobada l'Animadors de l'AMAPEI a les Fires de Girona 2007. El repertori d'aquest espectacle es troba publicat als discos Olor de Festa i Una ocelleta de paper.

 
BALLARUGA I PESSIGOLLES
           
     

 

 

Espectacle Ballaruga i pessigolles en format individual. Les imatges corresponen a l'actuació realitzada a l'escola Jacint Verdaguer de Sils el març de 2010.

           
LES CANÇONS DE LA LLUNA ASSOLELLADA?
           
       

En aquest espectacle es canten algunes de les cançons i danses que es troben publicades al disc del mateix títol: Les cançons de la assolellada?

Aquí podeu veure algunes de les cançons i danses que formen part de l'espectacle.

Vídeo cedit per Bartomeu

           
PURÉ DE CANÇONS
           
        Així comença l'espectacle Puré de cançons que es basa en una selecció de les cançons gravades en el disc del mateix títol editat per Picap el 2005 Puré de cançons
           
L'ESTEL QUE GUIA ELS REIS D'ORIENT
           
 
    L'estiu del 2002 l'Associació Els Catòlics d'Olot va fer l'encàrrec a Pep Puigdemont d'escriure una lletra que es pogués cantar sobre la melodia de la Marxa Triomfal de l'òpera Aïda de Giusseppe Verdi,que és la música que és la música que tracicionalment des de ja fa més de 50 anys es fa servir a Olot per anar a esperar  

Els Reis Mags d'Orient. El resultat la cançó L'estel que guia els Reis d'Orient que us podeu descarregar aquí. Aquest vídeo és el resum de la cavalcada 2011 que la gent de www.garrotxawebtv.cat han editat amb la cançó com a part de la banda sonora.

           
         
UNA OCELLETA DE PAPER
           
     

El dia 11 de maig del 2002 vam presentar al Teatre Principal d'Olot el disc Una Ocelleta de paper. Aquí teniu un petit resum del concert. Algunes d'aquestes s'inclouen en els espectacles Ballaruga i pessigolles i Contem cançons.

           
         
LIPDUB D'ESPLAIS DE LA GARROTXA
           
       

El maig del 2011 Esplais de La Garrotxa ha complert 25 anys.

Lipdub amb la versió de l'Ocelleta de paper interpretada per l'ocasió pel grup Es Reboster

           
         
VIDEOS DE PROMOCIÓ DE FESTES PER AL JOC I LA JOGUINA EN CATALÀ
           
       

En aquesta llista de reproducció de 3 vídeos podeu veure els resums de les sisena, setena i vuitena festes del joc i la joguina en català. La sisena i la vuitena amb música del disc Família Fesxup de Pep Puigdemont i Sidrus

 

           
           
ANUNCI ESCOLA COR DE MARIA - MARIA REINA D'OLOT
           
 

 

 

  El curs 2007-2008 l'escola Mara Reina d'Olot va celebrar el seu cinquantè aniversari. Pep Puigdemont els va composar aquesta cançó i va gravar-la amb els nens i nenes de P5 per a l'edició d'aquest anunci emès per Olot Televisió.
           
           
 
           
           

Disseny i creació propis amb la col·laboració de:
webmaster@agusti.com
© copyright 2005 - All Rights Reserved