Pep Puigdemont Animació infantil Cantautor

  
Escriu-me un correu electrònic. web@peppuigdemont.com - Pep Puigdemont. Animació Infantil i Familiar

Inici | Presentació | Agenda | Espectacles | Fotos | Cartells | Videos | Ràdio | Discos | Cançons | Punts de venda | Mp3 regal | Premsa | Enllaços

:: FITXA D'ESPECTACLES ::

Tots els espectacles d'animació infantil estan inclosos al catàleg Escènics de la Diputació de Girona
Pep Puigdemont:actua amb microfonia autònoma la qual cosa permet baixar i pujar de l’escenari en funció de les cançons que proposa per ballar. S'acompanya amb guitarra, ukelele, harmònica, nu-nut i pandereta, per crear un ambient d'animació musical divers.
Pep Puigdemont i Sidrus: Pep Puigdemont acompanyat de baix elèctric (Xavier Batlle) i bateria (Pep Carrera). Presenten diversos espectacles d'animació infantil i familiar amb l'estil d'en Pep i tota la marxa de Sidrus.
Visiteu la secció de video per a veure fragments dels espectacles d'animació infantil en directe
Radio---peppuigdemont.com per a escoltar una selecció de cançons dels diferents discos editats

Dades tècniques

So: 1000 watts o 2000 watts
Connexió elèctrica: monofàsica a 220 V
Empostissat: 6 metres d'amplada, 4 de fons i 1 metre d'alçada
Espai:  tot tipus d'exteriors, interiors i teatre
s

En tots els espectacles cal preveure una hora de muntatge i una hora de desmuntatge

Espectacles


Es basen en un repertori de cançons de creació pròpia que combinades de manera diferent permeten realitzar diversos espectacles d'animació infantil i de concert familiar.

Consulteu la disponibilitat

MENJA FESOLS

veure dades tècniques

Veure vídeo Veure video

El 2016 fou l'any internacional dels LLEGUMS.

En l'espectacle basat en el el disc Família Fesxup, us contarem com es produeix l'invent dels caramels de fesol i ballarem danses de fesols, farem de fesols i ens endinsarem en un món de fesols. Disponible en format individual Pep Puigdemont i també en format trio amb Sidrus

DRACS, BALLS I ROSES

veure dades tècniques

Us han explicat mai la llegenda de Sant Jordi des del punt de vista dels dracs? Què passaria? Amb aquest espectacle ho sabreu ballant i cantant cançons de dracs, reis, cavallers i roses.

Disponible en format individual Pep Puigdemont i també en format trio amb Sidrus

NA NA NA NADAL

veure dades tècniques

Veure vídeosVeure video

Cantarem cançons de Nadal, noves originals i alguna de popular i acabarem ballant per celebrar les Festes Nadalenques. Espectacle ideal per fer cagar el tió i per activitats de nadal.

Disponible en format individual Pep Puigdemont i també en format trio amb Sidrus

OLOR DE TARDOR

veure dades tècniques

La tardor és temps de pomes, castanyes i cargols amb banyes. Temps de menjar fesols calentons, d'esperar que marxin les mosques i temps de veure els esquirols com corren pel bosc. Cantarem i ballarem envoltats d'aquests temes. Espectacle ideal per a celebrar la castanyada. Disponible en format individual Pep Puigdemont i també en format trio amb Sidrus

BESTIESES AMB ESCUMA

veure dades tècniques
Veure vídeo Veure video

Espectacle amb les cançons dels discos més bésties i animals, amb més marxa i gresca per ballar al mig de l'escuma. Espectacle d'escuma amb la música en directe. Pep Puigdemont i també en format trio amb Sidrus

PROJECTE CANTAUTOR

Veure vídeo Veure video

Destinat a les aules escolars de tots els nivells educatius de 1 a 12 anys. Es pacta el repertori amb els tutors/es segons el treball previ realitzat a l'aula. S'adapta al número d'alumnes. Es pot fer la tria de les cançons més adequades a cada nivell a partir dels discos publicats, i les corresponents partitures. Un cop pactada la sessió o sessions s'envia un dossier amb idees i recursos.

LA LLUNA ASSOLELLADA?

veure dades tècniques

Veure vídeo Veure video

Pep Puigdemont recupera el seu primer repertori de cançons. A través de les cançons: les foques, el tren de la bruixa, la bruixa balladora, xirupiflai, la balena groga, els colors, la lluna,...intentarem respondre la pregunta del títol de l’espectacle, la lluna està assolellada? Totes aquestes cançons que havien format part del repertori de Peppitus i que estan incloses en el disc Les cançons de la lluna assolellada? ara es recuperen per a formar aquest nou espectacle

PURÉ DE CANÇONS

Ideal per a Llars d'infants, escoles bressol.

veure dades tècniques

Veure vídeoVeure video

Espectacle especialment pensat per a tota l'etapa d'educació infantil. Comença cantant les cançons populars més conegudes pels nens i nenes i poc a poc es van introduint noves cançons i danses preparades per l'espectacle i que formen part del disc: Puré de cançons. Aquest especatcle també es realitza al carrer, en qualsevol festa major o de barri per a public familiar.

BALLARUGA I PESSIGOLLES

veure dades tècniques

veure vídeo Veure video

Cantarem i ballarem tot un repertori de cançons mogudes que faran que petits i gran entrin en contacte i s'ho passin d'allò més bé tots plegats. A veure qui  suarà més la cansalada! Espectacle ideal per a carnaval i festes mogudes. La majoria del repertori que cantarem està inclòs en els discos Puré de cançons, Olor de festa i Família Fesxup. Aquest espectacle té l'opció de grup: Pep Puigdemont i Sidrus

CONTEM CANÇONS

veure dades tècniques

Espectacle per a Biblioteques. Ideal per a una sessió de contes diferent. Cantarem i contarem cançons. Repertori de cançons que són alhora contes i que giren a l'entorn de la Granja d'en Pepet com a centre d'interès. Per tant cantarem contes i explicarem cançons. L'espectacle s'adapta a les diferents èpoques de l'any: castanyada, Nadal, primavera, Sant Jordi, estiu, introduint cançons-conte de la temàtica corresponent.

Sessió de dues hores de durada adequada als cursos de monitors i directors d'activitats en el lleure infantil i jovenil. Farem una mica d'història de l'animació i es farà un repàs a la utilitat de cantar i ballar a les activitats de lleure.

 
     
     


  tel. 696 49 02 09  / web@peppuigdemont.com

 

Disseny i creació propis, amb la col·laboració de:

webmaster@agusti.com
© copyright 2005 - All Rights Reserved